Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
14.04.2022:
Decyzja GIJHARS i GIS ws. elastycznego znakowania artykułów spożywczych w związku z brakiem surowców z Ukrainy, ograniczy straty żywności i zabezpieczy ciągłość dostaw żywności
01.07.2022:
Pracownicy warszawskiego biura PepsiCo zebrali 1,5 tony śmieci w ramach akcji "Czysta Rzeka"
30.06.2022:
Czesi zastępują Francuzów - nowa prezydencja w Radzie UE szansą dla Europy Środkowo-Wschodniej
30.06.2022:
Dopuszczona do stosowania lecytyna owsiana w wyrobach kakaowych i czekoladowych
30.06.2022:
Unijna polityka spójności: Komisja przyjmuje umowę o partnerstwie z Polską na lata 2021-2027 o wartości 76,5 mld euro
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
INFO CENTRUM
>
ORGANIZACJE PRZEMYSŁU
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE
ORGANIZACJE PRZEMYSŁU
ŻYWNOŚĆ I KONSUMENCI
PRZYDATNE STRONY WWW
ORGANIZACJE PRZEMYSŁU
W PAŃSTWACH CZŁONKOWSKICH UE
BRANŻOWE WSPÓLNOTOWE
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2022 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie