Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Kongres Bezpieczeństwa Żywności pod patronatem honorowym PFPŻ ZP
PFPŻ ZP objęła patronatem honorowym, a kwartalnik "Food-Lex" został partnerem merytorycznym Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się 27 października 2022 r., zapraszamy!

Tegoroczna 9 edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności obejmie sesje: CERTYFIKACJA, CIAŁA OBCE /PEST CONTROL, OLEJE ROŚLINNE, HIGIENA.


W ramach wydarzenia odbędzie się konferencja obejmująca m.in. udział:

- W ciekawych prelekcjach i panelach dyskusyjnych dotyczących najnowszych potrzeb firm w zakresie innowacji w sesjach: certyfikacja, wyzwania związane z mikrobiologią, możliwości realizowania strategii ”Od pola do stołu”, nowoczesne technologie oraz handel krajowy i międzynarodowy.

- W prezentacjach produktów, usług i rozwiązań technologicznych ukierunkowanych na rozwój innowacji produktowych.


Andrzej Gartner, dyrektor generalny PFPŻ ZP dokona wprowadzenia i moderacji GALOWEGO PANELU DYSKUSYJNEGO „Światowy handel w niespokojnych czasach” z udziałem: 

  • Maciej Wroński, TLP, 
  • Andrzej Sadowski, Prezydent Fundator Centrumim. Adama Smitha, 
  • Prof. ALK dr M. Antonowicz, Przewodniczący OSŻD, 
  • Marek Marzec, Właściciel Grupy Ewa Bis Sp. z o. o. i IFS Business DevelopmentConsultant CEE, 
  • Witold Boguta, Prezes KZGPOiW.
Szczegółowe informacje nt. wydarzenia >> https://foodcongress.org/

zaproszenieKEE2022ENG4w1


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij