Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Bezpłatne Webinarium PFPŻ ZP pt.: Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw sektora przetwórstwa spożywczego, 28.01.2022 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców, kwartalnik „Food-Lex” i Fundacja Climate Staretgies Poland zapraszają do udziału w bezpłatnym webinarium pt.: „Liczenie i redukcja śladu węglowego nowym wymiarem konkurencyjności przedsiębiorstw sektora przetwórstwa spożywczego”, które odbędzie się w dniu 28 stycznia 2022 r. (piątek) w godz. 10:30-12:40 na platformie ZOOM.

Dlaczego temat śladu węglowego firmy to temat strategiczny, który znacząco wpłynie na prowadzenie biznesu? Dlaczego już dziś warto i trzeba liczyć ślad węglowy, jak się do tego zabrać, co zrobić z wynikami obliczeń i gdzie się spodziewać wyzwań -  te zagadnienia poruszą eksperci Fundacji Climate Strategies Poland (CSP). Fundacja na co dzień liczy ślad węglowy organizacji, produktów i usług, wspiera firmy w budowaniu strategii redukcji emisji i komunikacji klimatycznej, prowadzi działania edukacyjne. 



Informacja na temat konferencji  na stronie >>>

 

Zapraszamy do udziału w konferencji!

 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M:+ 48 604 143 104


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij