Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, 13 października 2021 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, która odbędzie się w dniu 13 października 2021 r. na platformie ZOOM.

W programie:

  • Wycofanie żywności z obrotu – najbardziej newralgiczne elementy z perspektywy prawnej
  • Testowanie procedury wycofania wyrobów z rynku w świetle wymagań standardów BRC-GSFS ver.8 i IFS Food ver.7
  • Odpowiedzialność cywilna za szkody wyrządzone przez żywność – jak się przygotować, jak reagować
  • Case study kryzysu związanego z wycofaniem oraz reklamacje

Informacja na temat konferencji  na stronie>>>

 

Zapraszamy do udziału w konferencji!

 

Kontakt:

Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Chałubińskiego 8

00-613 Warszawa

M:+ 48 604 143 104





 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij