Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
BRCGS Packaging Przejście na Wersję 6
Webinar poprowadzi Joanna Griffiths, która omówi zmiany w nowej wersji standardu. Poznaj kluczowe zmiany i daty, które będą najważniejsze w procesie przejścia.


HEADER-PARDOT-FOOD-SECTOR-WEBINAR-BRCGS-0919-560x200


Główne tematy sesji:

·       Omówienie standardu BRCGS dotyczącego opakowań

·       Główne zmiany i ich znaczenie 

·       Jak w najbliższej przyszłości będzie wyglądała kwestia zastosowania plastiku w opakowaniach?

 

Link do wstawienia -> http://bit.ly/Webinary-BSI-dla-branzy-spozywczej


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij