Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
ProOptiBeef
27 maja 2015r. w Centrum Wodnym SGGW w Warszawie odbędzie się Międzynarodowa Konferencja podsumowująca realizację Projektu ProOptiBeef.

rganizatorem konferencji jest Konsorcjum Naukowo-Przemysłowe w składzie: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (Lider Projektu), Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie oraz Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego. PFPŻ ZP objął patronatem to wydarzenie.

Podstawowym celem organizowanej konferencji jest prezentacja oraz promocja wyników uzyskanych w związku z realizacją Projektu realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe, Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe pt. Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce, zgodnie ze strategia „od widelca do zagrody” (ProOptiBeef).




OptiBeef

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij