Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
04.07.2024:
Targi HKTDC Food Expo Pro 2024 w Hongkongu - zaproszenie do udziału
03.07.2024:
Nowy Konkurs PARP: Inwestycje we wdrażanie technologii środowiskowych, w tym związanych z GOZ
03.07.2024:
Wyższe cła na wybrane rosyjskie i białoruskie produkty rolne już obowiązują
03.07.2024:
Wyższe cła na wybrane rosyjskie i białoruskie produkty rolne już obowiązują
02.07.2024:
Konsultacje projektu Rocznego Programu Prac na 2025 r. z organizacjami branżowymi, międzybranżowymi i organizacjami producentów
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Bezpieczeństwo żywności
>
Stanowisko PFPZ w sprawie dokumentu dyskusyjnego DG SANCO dotyczącego przeglądu dopuszczalnych poziomów Ochratoksyny A w
2009
2008
2007
2006
2005
Stanowisko PFPZ w sprawie dokumentu dyskusyjnego DG SANCO dotyczącego przeglądu dopuszczalnych poziomów Ochratoksyny A w żywności.
Tekst stanowiska:
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie