Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
24.09.2024:
Apel Głównego Lekarza Weterynarii do podmiotów nadzorowanych przez Inspekcję Weterynaryjną, które ucierpiały podczas powodzi
13.09.2024:
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP dołączyło do grona naszych członków!
13.09.2024:
Potencjał i wyzwania branży spożywczej oraz innowacyjne trendy: dyskusje Rady Naukowej przy PFPŻ ZP z przedstawicielami Mondelēz International w Polsce
12.09.2024:
Malezja i Filipiny otwierają się na polskie mięso
12.09.2024:
Vietnam FoodExpo 2024: organizacja Pawilonu Unii Europejskiej
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Działania
>
Publikacje
>
Prawo żywnościowe - 2001
Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Raport 2001: Stan polskiego prawa żywnościowego (wykaz przepisów z komentarzem)
Zestawienie aktualnie funkcjonujących przepisów polskiego prawa żywnościowego z jednoczesną oceną ich przydatności i praktycznej efektywności stosowania.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie