Webinary: Pracodawco - kształcimy dla Ciebie. Dobre praktyki współpracy instytucji edukacji i biznesu

Zapraszamy na cykl webinarów: Pracodawco - kształcimy dla Ciebie. Dobre praktyki współpracy instytucji edukacji i biznesu!

Wydarzenia organizowane są jest w ramach projektu "Sektorowa Rada ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości", którego liderem jest Polska Federacja Producentów Żywności. Zapraszamy do zapisów!

plakat

Data 

Godzina 

Województwo 

Link do rejestracji

18.11.2022.

8:30

mazowieckie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-1

18.11.2022.

11:30

wielkopolskie

https://live.evenea.com/851-623-534

21.11.2022.

8:30

lubelskie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-3

21.11.2022.

11:30

warmińsko-mazurskie

https://live.evenea.com/975-556-769

22.11.2022.

8:30

zachodniopomorskie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-5

22.11.2022.

11:30

podlaskie

https://live.evenea.com/369-811-494

23.11.2022.

8:30

dolnośląskie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-7

23.11.2022.

11:30

pomorskie

https://live.evenea.com/942-194-453

24.11.2022.

8:30

łódzkie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-9

24.11.2022.

11:30

kujawsko-pomorskie

https://live.evenea.com/547-761-375

25.11.2022.

8:30

podkarpackie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-11

25.11.2022.

11:30

małopolskie

https://live.evenea.com/534-586-397

28.11.2022.

8:30

lubuskie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-13

28.11.2022.

11:30

śląskie

https://live.evenea.com/312-333-258

29.11.2022.

8:30

świętokrzyskie

https://live.evenea.com/pracodawco-ksztalcimy-dla-ciebie-15

29.11.2022.

11:30

opolskie

https://live.evenea.com/812-639-738



Program dla webinariów rozpoczynających się od 08:30

  • 8.30 – 8.45 – Powitanie uczestników „Sektorowa Rada ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości – idee, istota działania” – prelegent: Animator Rady prof. Krystyna Gutkowska 
  • 8.45 – 9.00 – Wprowadzanie: Sektor żywności wysokiej jakości – istota branży – prelegent: Przewodniczący Rady Andrzej Gantner. 
  • 9.00 – 9.45 – Kształcenie XXI wieku a potrzeby rynku pracy – cele, wyzwania, rozwój – prelegent: prof. dr hab. Dominika Guzek/ dr hab. Dominika Głąbska, prof. SGGW
  • 9.45 – 10.00 – Przerwa 
  • 10.00 – 10.45 – Istota kształcenia praktycznego/dualnego dla pracodawców. Jak kształtować umiejętności praktyczne wśród przyszłych i obecnych pracowników sektora – prelegent: dr hab. Andrzej Półtorak, prof. SGGW/ dr inż. Magdalena Zalewska
  • 10.45 – 11.30 – Dobre praktyki we współpracy szkół z pracodawcami – perspektywa placówek edukacyjnych – prelegent: dr hab. Dominika Głąbska, prof. SGGW/ prof. dr hab. Dominika Guzek
  • 11.30 – 11.45 – Przerwa 
  • 11.45 – 12.30  – Dobre praktyki we współpracy szkół z pracodawcami – perspektywa pracodawców – prelegent: dr inż. Barbara Groele

 

Program dla webinariów rozpoczynających się od 11:30

  • 11.30 – 11.45 – Powitanie uczestników „Sektorowa Rada ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości – idee, istota działania” – prelegent: Animator Rady prof. Krystyna Gutkowska 
  • 11.45 – 12.00 – Wprowadzanie: Sektor żywności wysokiej jakości – istota branży – prelegent: Przewodniczący Rady Andrzej Gantner. 
  • 12.00 – 12.45 – Kształcenie XXI wieku a potrzeby rynku pracy – cele, wyzwania, rozwój – prelegent: prof. dr hab. Dominika Guzek/ dr hab. Dominika Głąbska, prof. SGGW
  • 12.45 – 13.00 – Przerwa 
  • 13.00 – 13.45 – Istota kształcenia praktycznego/dualnego dla pracodawców. Jak kształtować umiejętności praktyczne wśród przyszłych i obecnych pracowników sektora – prelegent: dr hab. Andrzej Półtorak, prof. SGGWdr inż. Magdalena Zalewska
  • 13.45 – 14.30 – Dobre praktyki we współpracy szkół z pracodawcami – perspektywa placówek edukacyjnych – prelegent: dr hab. Dominika Głąbska, prof. SGGW/ prof. dr hab. Dominika Guzek
  • 14.30 – 14.45 – Przerwa 
  • 14.45 – 15.30  – Dobre praktyki we współpracy szkół z pracodawcami – perspektywa pracodawców – prelegent: dr inż. Barbara Groele