• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



19 grudzień 2022

Dalsze opóźnianie w uchwaleniu projektu us...

08 grudzień 2022

Zaproszenie: Kurs Planowanie projektów B+R...

05 grudzień 2022

Dofinansowania PARP na usługi rozwojowe (m...

02 grudzień 2022

Eurobarometr 2022 dot. bezpieczeństwa żywn...

02 grudzień 2022

Podcasty EFSA pt. "Science on the Menu"

30 listopad 2022

Europejski Zielony Ład: Koniec z marnotraw...

30 listopad 2022

Relacja z konferencji "Oczekiwane kompeten...

30 listopad 2022

Zaproszenie na bezpłatne szkolenia e-learn...

29 listopad 2022

Przedłużenie 0% VAT na żywność

22 listopad 2022

Pozytywna ocena EFSA dla Neohesperydyny DC

20 listopad 2022

Konferencja 29/11/2022 "Oczekiwane kompete...

18 listopad 2022

Relacja z konferencji Wyzwania prawne zwią...

 

< 1 ... 19 20 21 22 23 ... 47 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo