• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • kontakt telefon
  • wyszukaj lupa
  • logowanie kłódka
Logo Foodlex
  • Strona główna
  • Baza Aktów Prawnych
  • e-Food-Lex
  • Spis opublikowanych artykułów
  • Przewodniki i wytyczne
  • Dodatki do Żywności
  • Zanieczyszczenia
  • Info Centrum
  • Zaprenumeruj Food-Lex
  • Reklama
  • Kontakt
  • Mapa serwisu
Strona główna / Artykuły

Artykuły



25 styczeń 2023

Zmiany w programie azotanowym

24 styczeń 2023

Bezpieczeństwo żywnościowe i odporność eko...

23 styczeń 2023

Berlin: Światowy Szczyt Ministrów Rolnictw...

23 styczeń 2023

Biała księga EIT Food na temat dywersyfika...

20 styczeń 2023

Handel i klimat: UE i kraje partnerskie in...

19 styczeń 2023

Projekt ustawy o Planie Strategicznym dla...

19 styczeń 2023

RASFF, czyli jak ostrzega sanepid

18 styczeń 2023

Opinia EFSA dot. wartości orientacyjnych d...

16 styczeń 2023

Nowy Główny Inspektor Rybołówstwa Morskiego

12 styczeń 2023

Branża rolno-spożywcza obfituje w innowacj...

12 styczeń 2023

Ochrona konkurencji: Komisja zachęca do zg...

10 styczeń 2023

Co o zaletach i znaczeniu w codziennej die...

 

< 1 ... 17 18 19 20 21 ... 47 >
logo
2005 - 2022 ©PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności ZP
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
E-mail: info@food-lex.pl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
WebInterface logo