Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Rozp. Wykonawcze KE (UE) 2020/500, 2020/484, 2020/206 dot. nowej żywności oraz żywności tradycyjnej
Komisja Europejska wydała kolejne rozporządzenia.

Komisja Europejska wydała kolejne rozporządzenia wykonawcze zmieniające rozporządzenie Komisji (UE) nr 2017/2470 odnoszące się do: częściowo odtłuszczonych nasion szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) w proszku, lakto-N-tetraozy („LNT”), a także miąższu, soku z miąższu i zagęszczonego soku z miąższu owoców Theobroma cacao („miąższ kakaowca właściwego”).

Więcej w numerze kwartalnika „Food-Lex” 2/2020, dostęp dla prenumeratorów>>

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij